English |    Türkçe |

4'ÜNCÜ ULUSAL HAVACILIK TEKNOLOJİLERİ VE UYGULAMALARI KONGRESİ (UHAT-2017)

Milli Savunma Üniversitesi ve Ege Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen Ulusal Havacılık Teknolojileri ve Uygulamaları Kongresi'nin 4'üncüsü, 17-18 Kasım 2017 tarihlerinde MSÜ Hv.Asb.MYO ev sahipliğinde icra edilmiştir.Kongrenin ilk gün icra edilen açılış töreninde üniversitelerden akademisyen ve öğrenciler, SSM, TUSAŞ, HAVELSAN ve diğer bazı savunma sanayii temsilcileri ile Ege Üniversitesi ve MSÜ personeli katılım sağlamıştır. Kongrenin açılış oturumunda, "İnsansız Hava Araçları Sistemlerinde Ülkemizde Gelinen Nokta ve Gelecek Projeksiyonu" konulu bir konferans ile "Havacılıkta Milli Teknolojilerin Kullanılması Konulu" bir panel icra edilmiştir. Kongre oturumlarda, 36 adet bildiri sunumu ile devam etmiştir.Kongreye ait fotoğraflara ulaşmak için TIKLAYINIZ.

29.11.2017

Sayfa Başına Dön